اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
شهرکرد-مسئول دفتر مطالعات راهبردی حوزه هنری چهارمحال و بختیاری گفت: آشنایی هنرمندان با تاریخ و معماری بناهای تاریخی، آگاهی عمومی جامعه را نسبت به میراث فرهنگی خود افزایش می دهد.
به گزارش خبرنگار مهر، گروهی از هنرمندان تجسمی و نویسندگان استان چهارمحال و بختیاری صبح یک شنبه، سفری یک روزه را به اماکن تاریخی این استان تجربه کردند.
این برنامه که به همت خانه روایت بام ایران و خانه طراحان فیروزه حوزه هنری چهارمحال و بختیاری برگزار شد، فرصتی ارزشمند برای آشنایی عمیق تر هنرمندان با ریشه های تاریخی و فرهنگی سرزمین خود فراهم آورد.
مسئول دفتر مطالعات راهبردی حوزه هنری چهارمحال و بختیاری گفت: آشنایی هنرمندان با تاریخ و معماری بناهای تاریخی، به طور غیر مستقیم آگاهی عمومی جامعه را نسبت به میراث فرهنگی خود افزایش می دهد.
شمس الدین آل معصوم افزود: اردوی یک روزه حوزه هنری نشان داد که چگونه تاریخ و فرهنگ یک منطقه می تواند به عنوان منبع الهام بخش و غنی برای خلق آثار هنری مورد استفاده قرار گیرد.
هنرمندان با بازدید از این اماکن تاریخی، به ریشه های خود پی می برند و حس تعلق و هویتشان نسبت به منطقه تقویت می شود که این موضوع زمینه ساز تولید آثار هنری در زمینه های ادبیات و هنرهای تجسمی خواهد شد.
آل معصوم اظهار داشت: اماکن تاریخی با تنوع سبک معماری و دوره های تاریخی مختلف، به هنرمندان این امکان را می دهد تا با طیف گسترده ای از عناصر بصری و مفهومی آشنا شوند.
شرکت کنندگان در این برنامه از قلعه جونقان (موزه مشروطیت)، خانه مظفر در جونقان ، قلعه شلمزار (قلعه صمصام السلطنه )، قلعه دزک (قلعه امیر مفخم ) و موزه مردم شناسی فرخ شهر بازدید کردند.
وی یاد آور شد: در این اردو استاد بابک زمانی پور از تاریخ شناسان استان به عنوان کارشناس تاریخ و فرهنگ، هنرمندان را همراهی می کرد که حضور وی به غنی تر شدن اطلاعات ارائه شده و درک بهتر هنرمندان از ارزش تاریخی این بناها کمک شایانی کرده است.
مسئول دفتر مطالعات راهبردی حوزه هنری چهارمحال و بختیاری گفت: این اردو در راستای تقویت رویداد هنری طراحی پوستر با عنوان « برنو به دست» و رویداد داستان نویسی «شیر سنگی» و با هدف الهام گرفتن هنرمندان و نویسندگان شرکت کننده در خلق آثار هنری برگزار شده است.
آل معصوم افزود: این سفر یک روزه نه تنها یک رویداد فرهنگی بلکه یک تجربه آموزشی ارزشمند برای هنرمندان بود. با توجه به اهمیت حفظ و احیای میراث فرهنگی، چنین برنامه هایی می توانند نقش مهمی در آشنایی نسل جوان با تاریخ و فرهنگ خود ایفا کرده و به تقویت هویت ملی کمک کند.
آل معصوم ضمن تقدیر از همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و شهرستان کیار ، در برگزاری این رویداد، تعامل و همراهی دستگاه های فرهنگی در برگزاری این چنین رویدادهایی را دارای ثمرات ارزشمندی دانست.
به گزارش خبرنگار مهر، در این رویداد هنری 35 نفر از هنرمندان طراح، گرافیست و داستان نویسان استان حضور داشتند.
{{name}}
{{content}}